Felmeddelande

Warning: Invalid argument supplied for foreach() i ackordscentralen_breadcrumb() (rad 194 av /srv/www/htdocs/sites/all/themes/ackordscentralen/template.php).
Ackordscentralen – konsten att rädda värden.


Ackordscentralen kan konsten att rädda värden
– med fokus på rekonstruktion, konkurs och obestånd

Vi lever i en snabbt föränderlig värld. Även ett till synes välmående företag kan av olika anledningar hamna i ekonomiska svårigheter.

Vår uppgift är att hjälpa stora som små företag med betalnings- eller lönsamhetsproblem att utveckla, förbättra eller rekonstruera verksamheten – och det gör vi med stor framgång.

Ju tidigare vi kommer in, desto större är möjligheten att få lönsamhetskurvan att vända uppåt och finna en lösning som håller på sikt. Vänta därför inte för länge, ett samtal i tid ökar dina utsikter till en bra lösning.

En av våra styrkor är att vi kan handplocka specialister från våra kontor runt om i landet och bilda skräddarsydda team, som med erfarenhet och kunskap effektivt och med stort allvar tar sig an sin uppgift – att rädda värden.

Nyheter från Ackordscentralen

Prenumerera på Ackordscentralen Nyheter.
Skicka din mailadress till acnyheter@ackordscentralen.se

Läs tidigare nummer och andra nyheter på vår nyhetssida.
tonad_orange-linje-1.jpg

Ackordscentralen har lämnat sitt remissvar på förslag till EU-direktiv om vissa insolvensfrågor.Läs här

tonad_orange-linje-1.jpg

webb_ac_nyheter_nr1_2017_180px.png

Ackordscentralen Nyheter
nr 1 2017

Ur innehållet: Överdrifter riskerar framtiden – Peter Öfverman, ny vd för Ackordscentralen Syd AB. | Nytt på Ackordscentralen. | Kommunalt obestånd – Jan Kallberg, disputerad statsvetare och jurist redogör för möjliga framtida scenarion. | Referat från Insolvensrättsligt Forum. | StyrelseAkademiens roll i en föränderlig värld. | Konkursföretagarnas förening vill prata mer om failing business. | Ackordscentralens remissvar angående Entreprenörskapsutredningen. | Ackordscentralens remissvar angående EU-direktiv om vissa insolvensfrågor. | Rättsnytt | Profilen – Bertil Hult, styrelseledamot. Läs Ackordscentralen Nyheter nr 1 här.

tonad_orange-linje-1.jpg

Ackordscentralen har lämnat sitt remissvar på förslag från Entreprenörskapsutredningen (SOU 2016:72) om förändringar i lagen om företagsrekonstruktion. Läs här.

tonad_orange-linje-1.jpg

Peter Öfverman ny vd för Ackordscentralen Syd AB

Den 1 januari 2017 tillträdde Peter Öfverman som verkställande direktör för Ackordscentralen Syd AB. Läs pressmeddelandet här

tonad_orange-linje-1.jpg

Ackordscentralen Syds Malmö-kontor har fått ny adress

Från och med första november ligger Malmö-kontoret på Nordenskiöldsgatan 24. Adressen hör till Studio Malmö, ett nybyggt kontorshus som ligger granne med havet. Verksamheten på våra kontor i Lund och Kristianstad påverkas inte av flytten. Välkommen att besöka oss!

tonad_orange-linje-1.jpg

Information ang. bevakningsförfarande i Sörmlands Grafiska AB samt Sörmlands Printing AB i konkurs

Läs mer här
Ladda ner bevakningsinlaga

tonad_orange-linje-1.jpg

juc.png

JUC STARTAR NÄTVERK I INSOLVENS & REKONSTRUKTION

Mikael Kubu, Hans Ödén och Enar Folkesson, alla från Ackordscentralen, är tillsammans med advokaten Hans Renman, från Hamilton Advokatbyrå, nätverksledare i JUC:s nystartade nätverk i insolvens och rekonstruktion. Nätverksträffarna, som kommer hållas fyra gånger per år, börjar under hösten 2016.
Läs mer och anmäl ditt intresse här.

tonad_orange-linje-1.jpg

folder-obest.-framsida-sve_kopia.png

Konkurs och rekonstruktion
– händelseförloppet steg för steg

Vår organisation är anpassad för att hantera stora och komplicerade obeståndsärenden i Sverige och internationellt. I vår broschyr ”Ackordscentralen – skräddarsydda team med fokus på obestånd" får du information om händelseförloppet i konkurser och rekonstruktioner, steg för steg. Här kan du läsa broschyren på engelska: Ackordscentralen – bespoke team with a focus on insolvency.
tonad_orange-linje-1.jpgLäs mer om företagsrekonstruktion, konkurs och obestånd.
tonad_orange-linje-1.jpg
Läs mer om Stiftelsen Ackordscentralen
tonad_orange-linje-1.jpg
Välkommen att kontakta oss för frågor och rådgivning.
Du kan även fylla i ett kontaktformulär här, så tar vi kontakt med dig.

tonad_orange-linje-1.jpg