Felmeddelande

Warning: Invalid argument supplied for foreach() i ackordscentralen_breadcrumb() (rad 194 av /srv/www/htdocs/sites/all/themes/ackordscentralen/template.php).
Ackordscentralen – med fokus på obeståndsärenden

Ackordscentralen – med fokus på obeståndsärenden

Allt sedan Ackordscentralen grundades av landets köpmannaföreningar för 150 år sedan, har vår uppgift varit att hjälpa företag med betalnings- eller lönsamhetsproblem. Idag är vi en rikstäckande organisation som arbetar snabbt och effektivt med skräddarsydda team, sammansatta av de erfarna jurister och specialister som krävs för att ge konstruktiv hjälp med allt ifrån rekonstruktion och konkurshantering till allmän rådgivning.

Eftersom vi ägs av den oberoende Stiftelsen Ackordscentralen står vi fria från såväl särintressen som vinstintressen. Det innebär att vi på ett objektivt sätt kan balansera våra klienters intressen mot fordringsägares, anställdas och samhällets krav.

Ackordscentralen står för långsiktigt, framgångsrikt företagande.
Det har vi gjort sedan 1857 – för oss själva och för våra uppdragsgivare.

4-ac_knapp_kontakta-oss.png

Vårt samhällsengagemang

Ackordscentralen är en viktig partner för svenska myndigheter när det gäller remissfrågor kring lagstiftningsarbeten. Vi främjar även forskning och utbildning, samt utdelar stipendier med anknytning till vår verksamhet.