Om oss|Vi stödjer IFFR

Felmeddelande

Warning: Invalid argument supplied for foreach() i ackordscentralen_breadcrumb() (rad 194 av /srv/www/htdocs/sites/all/themes/ackordscentralen/template.php).

Vi stödjer Institutet för Företagsrekonstruktion

Lagstiftning och myndighetspraxis är av stor betydelse för arbetet med obeståndsärenden och rekonstruktioner. Ackordscentralens medarbetare arbetar därför proaktivt för att påverka viktiga beslut inom vårt område.

Som ett led i detta stödjer Ackordscentralen Institutet för Företagsrekonstruktion (IFFR), genom att svara för kansli och administration. Ansvarig för IFFR:s kansli är Mikael Kubu, tillika vd för AC Gruppen AB och Ackordscentralen Stockholm AB.

IFFR bakgrund och ändamål

IFFR har sitt ursprung i Företagsrekonstruktionsföreningen som bildades 1999. Institutets ändamål är att underlätta möjligheterna till rekonstruktion av företag i ekonomisk kris och att påverka viktiga framtidsbeslut inom detta område. IFFR arbetar för ändamålsenlig lagstiftning och ökad insikt hos olika aktörer genom opinionsbildning, utredningar och remissvar.

Föreningen verkar också för kommunikation och praktisk erfarenhetsutbyte mellan samtliga intressenter kring ett bolag i ekonomisk kris. Detta är viktigt för att bibehålla upparbetade kapitalvärden i företaget och att skydda arbetstillfällen.

4-ac_knapp_kontakta-oss.png

Läs mer om IFFR

Mer information om Institutet för Företagsrekonstruktion IFFR får du på IFFRs hemsida.