Om oss|Vår organisation

Felmeddelande

Warning: Invalid argument supplied for foreach() i ackordscentralen_breadcrumb() (rad 194 av /srv/www/htdocs/sites/all/themes/ackordscentralen/template.php).

Ackordscentralen har en rikstäckande organisation med skräddarsydda team

Ackordscentralen har sedan 1857 återskapat värden i företag med ekonomiska problem och är därmed en av Sveriges äldsta näringslivsorganisation. Ackordscentralens bolag ägs av oberoende Stiftelsen Ackordscentralen via vårt moderbolag AC-Gruppen AB. Därmed står vi fria från särintressen, som exempelvis vinstintressen, och kan på ett objektivt sätt balansera våra klienters intressen mot fordringsägares, anställdas och samhällets krav.

Alltid nära till Ackordscentralen

Ackordscentralen har en rikstäckande organisation med kontor på sju orter, där du snabbt och effektivt kan få konstruktiv hjälp med allt ifrån rekonstruktion och konkurshantering till allmän rådgivning. Vår operativa verksamhet bedrivs i aktiebolagen Ackordscentralen Stockholm, Ackordscentralen Väst (Göteborg och Borås), Ackordscentralen Malmö, Ackordscentralen Norrland samt Ackordscentralen Kristianstad.

Komplicerade obeståndsärenden i Sverige och internationellt

Vår organisation är anpassad för att hantera stora och komplicerade obeståndsärenden i Sverige och internationellt. Våra drygt 50 medarbetare gör oss till den största specialiserade aktören inom obeståndsärenden, både i antalet rekonstruktioner och procentuellt antal överlevande företag. Koncernens jurister och ekonomer arbetar inom sina specialistområden som förordnade konkursförvaltare, rekonstruktörer, handläggare, likvidatorer och administratörer.

Skräddarsydda expertteam med erfarna rekonstruktörer

Samtidigt som Ackordscentralens rikstäckande organisation ger oss lokal förankring, har vi ett nära och intensivt samarbete och kompetensutbyte mellan kontoren. Det gör att vi kan dra nytta av all den specialkompetens och långa erfarenhet vi besitter inom koncernen. Inför varje ärende skräddarsyr vi ett expertteam med specialister för att på bästa sätt tillvarata uppdragsgivarens och övriga intressenters intressen.

Styrelsen i Stiftelsen Ackordscentralen och AC Gruppen AB

Peter Lindblad, ordförande
Rolf Dotevall
Sten-Anders Gustafsson
Bertil Hult
Mikael Kubu
Suzanne Richter